× Hem Tjänster Priser Våra kunder Kontakt

Våra tjänster

Vi skapar hemsidor till företag som ökar försäljning

Köp en hemsida till ditt företag

Är du osäker på vad för slags hemsida och funktioner du behöver? Oroa dig inte! Vi träffar dig och tar reda på hur din hemsida ska se ut och vilka funktioner som passar ditt företag. Resultatet är en hemsida som är skräddarsydd efter dina behov, utan allt onödigt, så du betalar alltid minimalt. Efter hemsidans publicering tar vi hand om drift, support och fortsatt utveckling. Så att ni kan göra det ni är bäst på.

Vad är speciellt med Webfalkens hemsidor?

Responsiva och användarvänliga
En snygg och användarvänlig design som är enkel att navigera och tar hänsyn till försämrad syn och färgblindhet. Hemsidan anpassar sig alla enheter, såsom mobiler, surfplattor och större skärmar.

Kompakta och snabba
Utvecklas med Bootstrap för kompakthet och låg responstid. Vanliga Wordpress hemsidor är över 20 gånger större och därmed segare. Det är viktigt att en hemsida är snabb, eftersom det är ett av Googles kriterier för en högrankad sida. Du kan testa hur snabb en hemsida är med Google's PageSpeed Insights.

Sökoptimerade
Hemsidor som är sökoptimerade har en mycket större chans att hamna högt upp i sökmotorer som Google och Bing, vilket betyder mer publicitet och fler affärer. Sökoptimering är en lång process och kräver bra planering. Vi gör vårt bästa för att ge våra hemsidor ett försprång och goda förutsättningar för tillväxt.

Säkra och stabila
En säker hemsida som skyddar företaget och dess kunder mot intrång. Det viktigt att hemsidor skapas först och främst med säkerhet i åtanke, eftersom företag idag är skyldiga att skydda sina kunders personuppgifter. Det gör vi genom att kryptera information med SSL och motverkar intrång. En säker hemsida ger även bättre sökresultat, eftersom Google värderar HTTPS hemsidor.

Behöver din hemsida applikationer?

Webbaserade applikationer kan läggas in i hemsidan och kan användas av företag och dess kunder över hela nätet. Dessa skräddarsydda applikationer anpassas till företagets behov och kan uppfylla funktioner som produktbeställningar, kundbokningar, fakturaprogram, E-handel och mer.